Anne Liakka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi
molestie justo a justo interdum, sed tincidunt orci condimentum.

Leena Vesto

Asianajaja, varatuomari

Minulla on yli 15 vuoden kokemus erilaisten perhe- ja perintöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta. Toimin asiamiehenä haastavimmissakin avioero- ja perinnönjakoprosesseissa. Hoidan yksityisasiakkaiden perintö- ja varallisuussuunnittelua sekä laadin asiakkaille perheoikeudellisia asiakirjoja kuten testamentteja, edunvalvontavaltakirjoja ja lahjakirjoja. Toimin myös käräjäoikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja -jakajana. Tämän lisäksi toimenkuvaani kuuluvat yksityishenkilöiden edunvalvontaan liittyvät tehtävät. 

Työurani aikana olen hoitanut lukuisten suomalaisten perheyrittäjien sekä muiden yksityishenkilöiden perheoikeudellisia toimeksiantoja. Laaja kokemukseni erilaisista omaisuusjärjestelyistä ja perintöverosuunnittelusta on karttunut asianajotoiminnan lisäksi rahoitusalalta, jossa työskentelin erityisesti varallisuussuunnittelun parissa. 

Neuvon asiakastani jokaisessa toimeksiannon vaiheessa ymmärrettävällä tavalla ja hoidan saamani toimeksiannon ehdottomalla luottamuksella aina asiakkaani etu silmällä pitäen. Pyrin aina ensisijaisesti asiakkaani kannalta parhaaseen mahdolliseen sovinnolliseen ratkaisuun. Minulla on ratkaisukeskeinen sekä ihmisläheinen tapa kohdata asiakas ja pyrin tarjoamaan asiakkailleni kokonaisvaltaisen ratkaisun, josta olen myös saanut asiakkailtani paljon myönteistä palautetta. 

Vuosien tuoma kokemus ja ammattitaito takaavat hyvät lähtökohdat avustaa asiakkaitani kaikissa perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä ja riitatilanteissa olipa kysymys juridisesta neuvonnasta, oikeudenkäynnistä tai sovittelumenettelystä.

Curriculum vitae