Anne Liakka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi
molestie justo a justo interdum, sed tincidunt orci condimentum.

Anne Liakka

Asianajaja, osakas

Olen ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä asianajaja, jolla on yli vuosikymmenen kokemus perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Avustan asiakkaitani elämän eri käännekohdissa kaikissa perhe- ja jäämistöoikeuden alaan kuuluvissa kysymyksissä.

Olen hoitanut lukuisia oikeudenkäyntejä ja sovitteluita tuomioistuimissa. Asiantuntija-avusteisissa huoltoriitojen sovitteluissa olen ollut avustajana siitä lähtien, kun niitä on järjestetty Suomessa. Lisäksi olen toiminut perheoikeuden neuvonantajana eri järjestöissä ja liitoissa. Työskenneltyäni lähes vuosikymmenen lakiasiaintoimistossa perhe- ja perintöoikeuden lakimiestehtävissä perustin asianajotoimiston, jotta voisin tarjota asiakkailleni henkilökohtaista ja laadukasta palvelua.

Asianajajan työssä korostuvat hyvät neuvottelutaidot ja kyky keskittyä olennaiseen. Hoidan saamani toimeksiannon tavoitteellisesti ja asiakasta kuunnellen. Tavoitteeni on aina saavuttaa asiakkaan kannalta paras mahdollinen ratkaisu inhimillisellä ja empaattisella otteella – huumoriakaan unohtamatta. Palvelen asiakkaitani sekä suomeksi että englanniksi.

 

Curriculum vitae